You are currently viewing Folk dømmer meg som brukt truse selger

Folk dømmer meg som brukt truse selger

Hvorfor er det å være brukt truse selger så tabobelagt tema i Norge?

Har blitt kalt hore – søppel – bitch – luremus til psykopat.

Hvem skader jeg egentlig når jeg selger truser?

Jeg dømmer ingen som kjøper min truse, synes det er koselig de ønsker å støtte meg som har det litt tøft i livet. Har ikke best betalte jobbe, har ikke familie som støtter meg…

Tusen takk til alle som har støtt meg gjennom å kjøpe mine produkter! Det har hjulpet min øknomi. Samtidig gitt meg mye erfaring i salg og bedrift.

Les innlegget mitt om hvorfor du ikke bør skamme deg når du handler brukte truser.

 

Burusera

Visste du at i Japan er det mer normalt å kjøpe brukte truser?

Burusera stammer fra Japan hvor du kan kjøpe brukte truser på automat maskiner. Kilde: Wikipedia

Burusa is a paraphilia, specifically a sexualized attraction to the underwear or school uniforms of girls or young women. It is a word of Japanese origin, coined by combining burumā (ブルマー), meaning bloomers, as in the bottoms of gym suits, and sērā-fuku (セーラー服), meaning sailor suit, the traditional Japanese school uniforms for schoolgirls; notably kogal. Burusera shops sell girls’ used school uniforms, panties and other fetish items.

Brukt undertøy som visstnok tidligere har blitt brukt av skolejenter, blir tilbudt til salgs i salgsautomater i Japan. Selv om vi ikke vet gjeldende pris for slike varer, solgte de i 1993 til en verdi av US $50 per stykk.

Knalltøft konkurranse

Rask Google søk bekrefter nesten halv million treff på kjøpe brukte truser. Det er langt mer enn bare fire år tilbake med nært 200 tusen treff.

Jeg tok turen innom flere forskjellige nettsider som også selger brukte undertøy. Dem fleste var amatør oppsatt og “fishy” mens noen profesjonelle og seriøse.

Pantydeal, reddit r/usedsocks, Seekingarrangements, listen går videre. Det er knalltøft konkurranse jeg daglig må slåss mot. Det er ikke bare å laste opp bilde av undertrusen, vips så er jeg “rik”.

Hvorfor dømme før du vet?

Mitt spørsmål er hvorfor dømmer du brukte truse selgere? Kom gjerne med ærlig svar på rundt temaet. Og hva synes du om at jeg er brukt truse selger?

Forsatt fin nyttår til alle sammen!

Legg igjen en kommentar